Nata e Bardhë 2016

15078600_10154720584741926_7982604116300526798_nNë 29 NËNTOR një ditë natë plot aktivitete.

Mos i humb aktivitetetet e #NataBardhë2016, me Giusy Ferrerin dhe plot surpriza.

Të gjithë hitet “Novembre’, ‘Bangkok’, ‘Ma il cielo è sempre più blu’ etj në një mbrëmje të paharrueshme.

Fto Miqtë dhe familjen në një ditë natë me koncerte, muzikë, art, lojëra, filma dhe shumë argëtim.

Hyrja FALAS.