TA PASTROJMË SHQIPËRINË

MBETURINAT JANË KUDO, MOS BËJ SIKUR NUK I SHEH!!!
Fakti që kemi pastruar lagjen tonë, rrugicën tonë, apo sheshet dhe rrugët kryesore të qytetit, nuk do të thotë se mbeturinat nuk ekzistojne. Ato janë në fakt një realitet i pakundërshtueshëm, të cilin ne e prekim çdo ditë.
Ndërkaq ajo çka për ne është thjesht pamje e trishtë dhe në objektiv, për qindra mijra banorë të Shqipërisë, është realiteti i përditshëm, realitet në të cilin ata jetojnë, marrin frymë dhe rrisin fëmijët e tyre.

Bashkohu Edhe Ti.