Calendar

Feb 28 @ 08:00 – Apr 30 @ 13:00
08:00
TULLA eshte nje qender kulturore e cila zhvillon aktivitete te te gjitha fushave te artit. Muzike, kercim, ekspozite, kritik dhe menaxhim arti, si dhe diskutime te ndryshme sociale dhe artistike! Ju mirepresim!
Tulla Center
Mar 31 @ 08:00 – May 31 @ 12:00
08:00
TULLA eshte nje qender kulturore e cila zhvillon aktivitete te te gjitha fushave te artit. Muzike, kercim, ekspozite, kritik dhe menaxhim arti, si dhe diskutime te ndryshme sociale dhe artistike! Ju mirepresim!
Tulla Center
Apr 28 @ 08:00 – Apr 30 @ 22:00
08:00
Komedia “39 Hapat” vepër e autorit Patric Barlow adoptuar në tekstin e John Buchan dhe filmin e suksesshëm të Alfred Hitchcock vjen për herë të parë, premierë në Shqipëri dhe Evropë. Është një nga veprat[...]
Teatri Metropol
09:30
Maratonë Vallëzimi në Park -15 orë vallëzim ku çdokush mund të ndihet artist. Të gjitha zhanret e muzikës nga popullore, klasike dhe ritmet më moderne ftojnë qytetarët e Tiranës të bëhen pjesë e këtij aktiviteti. Më[...]
Parku Rinia & Sheshi "Nënë Tereza"
10:00
Bashkia Tiranë, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës, do të organizojë për herë të parë në Shqipëri aktivitetin “Bienalja e të Rinjve të Mesdheut”. Ky është një aktivitet ndërkombëtar i cili do të zhvillohet në disa[...]
Reja