Aktivitete

Festivali Ndërkombëtar i Balonave në Parkun e Liqenit

Parku i Liqenit Artificial është kthyer në hapësirën më të pëlqyer për qytetarët e Tiranës dhe organizimin e aktiviteteve të ndryshme social-kulturore. Për dy ditë me radhë, balonat shumëngjyrëshe të përmasave dhe formave të ndryshme, mbushën qiellin në Festivalin Ndërkombëtar të Balonave, që rikthen pas shumë vitesh një traditë të bukur të kryeqytetit. “Kemi rikthyer […]

Tirana Triathlon

Triatlon është një sport, që bashkon tre disiplinat sportive më të njohura dhe të praktikuara në një garë të vetme: not, çiklizëm, vrap. Kjo garë argëtuese por në të njëjtën kohë edhe sfiduese, vjen për herë të parë në qytetin e Tiranës, organizuar nga Bashkia Tiranë. Itinerari në harmoni me natyrën fantastike të liqenit të [...]

Plani Lokal

Tirana Calls For Artists

#wpsm_accordion_17687 .wpsm_panel-heading{ padding:0px !important; } #wpsm_accordion_17687 .wpsm_panel-title { margin:0px !important; text-transform:none !important; line-height: 1 !important; } #wpsm_accordion_17687 .wpsm_panel-title a{ text-decoration:none; overflow:hidden; display:block; padding:0px; font-size: 18px !important; font-family: Open Sans !important; color:#ffffff !important; border-bottom:0px !important; } #wpsm_accordion_17687 .wpsm_panel-title a:focus { outline: 0px !important; } #wpsm_accordion_17687 .wpsm_panel-title a:hover, #wpsm_accordion_17687 .wpsm_panel-title a:focus { color:#ffffff !important; } #wpsm_accordion_17687 .acc-a{ [...]

Palestra dhe ambiente sportive

Bazuar në VKB nr 7, datë 31.01.2018, “Për miratimin e përdorimit të palestrave të shkollave të arsimit 9-vjeçar dhe të Mesëm për zhvillimin e aktiviteteve sportive pas programit mësimor në ditët e pushimit” dhe në urdhërin nr.12004, datë 26.03.2018 “Për ngritjen e komisionit të Vlerësimit të Aplikimeve të Projektit “Shkolla Qendër Komunitare”, ju bëjmë me [...]

Bibliotekat si Qendra Multifunksionale

Biblioteka #wpsm_accordion_17312 .wpsm_panel-heading{ padding:0px !important; } #wpsm_accordion_17312 .wpsm_panel-title { margin:0px !important; text-transform:none !important; line-height: 1 !important; } #wpsm_accordion_17312 .wpsm_panel-title a{ text-decoration:none; overflow:hidden; display:block; padding:0px; font-size: 18px !important; font-family: Open Sans !important; color:#ffffff !important; border-bottom:0px !important; } #wpsm_accordion_17312 .wpsm_panel-title a:focus { outline: 0px !important; } #wpsm_accordion_17312 .wpsm_panel-title a:hover, #wpsm_accordion_17312 .wpsm_panel-title a:focus { color:#ffffff !important; } #wpsm_accordion_17312 [...]

Pazari i Ri

Si rilindi nga rrënojat Rikualifikimi i Pazarit të Ri është një nga ato ndërhyrje urbane që tregon suksesin e plotë të bashkëjetesës së inovacionit me trashgiminë kulturore. Pazari i Ri është një ndërhyrje urbane, kulturore, sociale dhe ekonomike. Kthimi i zonës së Pazarit të Ri në zonë krejtësisht pedonale është një ndër ndërhyrjet me më […]

DITA E VERËS 2018

–  PROGRAMI DITA E VERËS – 14 MARS 2018   Ora 09:00 –  Muzikë me DJ tek Liqeni Artificial (hyrja e digës). Ora 10:00 –  “Karnavalet në Tiranë”- Parada e fëmijëve të shkollave nga sheshi “Skënderbej” drejt Liqenit Artificial. Ora 09:00-15:00 –  Tirana Open Air Show. Avion në sheshin “Skënderbej”. Red Bull në bashkëpunim me Federatën […]

Tirana Art Fest

#wpsm_accordion_16416 .wpsm_panel-heading{ padding:0px !important; } #wpsm_accordion_16416 .wpsm_panel-title { margin:0px !important; text-transform:none !important; line-height: 1 !important; } #wpsm_accordion_16416 .wpsm_panel-title a{ text-decoration:none; overflow:hidden; display:block; padding:0px; font-size: 18px !important; font-family: Open Sans !important; color:#ffffff !important; border-bottom:0px !important; } #wpsm_accordion_16416 .wpsm_panel-title a:focus { outline: 0px !important; } #wpsm_accordion_16416 .wpsm_panel-title a:hover, #wpsm_accordion_16416 .wpsm_panel-title a:focus { color:#ffffff !important; } #wpsm_accordion_16416 .acc-a{ [...]

Tirana Art Fest – Multimedia

#wpsm_accordion_16416 .wpsm_panel-heading{ padding:0px !important; } #wpsm_accordion_16416 .wpsm_panel-title { margin:0px !important; text-transform:none !important; line-height: 1 !important; } #wpsm_accordion_16416 .wpsm_panel-title a{ text-decoration:none; overflow:hidden; display:block; padding:0px; font-size: 18px !important; font-family: Open Sans !important; color:#ffffff !important; border-bottom:0px !important; } #wpsm_accordion_16416 .wpsm_panel-title a:focus { outline: 0px !important; } #wpsm_accordion_16416 .wpsm_panel-title a:hover, #wpsm_accordion_16416 .wpsm_panel-title a:focus { color:#ffffff !important; } #wpsm_accordion_16416 .acc-a{ [...]