Artigiano

1978646_667333379999867_166535025_n.jpg
1978646_667333379999867_166535025_n.jpg
11053279_893474620719074_2842728150337296563_n.jpg
12111970_1001515139915021_2002496297994057767_n.jpg
Presidential Palace of Tirana, Tirana, Albania
+355 692092358+355 692092358

Tek Artigiano do të gjeni Pizza në furrë druri, pasta të bëra vetë, sandwiche të shijshëm, sallata të larmishme dhe shumë të tjera.

Ejani tek Artigiano dhe shijoni ushqim vërtetë të mirë. Ne ofrojmë dhe mundësinë për të marrë porosinë tuaj me vete.