Hotel Doro City

DoroCity.jpg
DoroCity.jpg
DoroCity1.jpg
Rruga Muhamet Gjollesha, Tiranë, Albania
Rruga Muhamet Gjollesha Tiranë Tiranës AL

Hotel Doro City është  një hotel  luksoz  me 4 yje, i cili përcakton prestigjin, dhe mikpritjen në një atmosferë të qetë. Hoteli ndodhet në një pozicion ideal dhe  një distancë  prej vetëm pak minutash në  këmbë nga qendra e Tiranës  nga
objektet kulturore dhe atraktive turistike të Tiranës.