Bar Medusa

11896508_10153510759460928_3735430071809108738_o.jpg
Rruga Mustafa Matohiti, Tiranë, Albania
Rruga Mustafa Matohiti Tiranë Tiranës AL

Një nga pubet më të mira në Tiranë. Një atmosfere e ngrohtë dhe staf shumë i mirë. Varietet birrash dhe vererash.