Bardh e zi

bardh_e_zi.jpg
Rruga Sami Frashëri, Tirana, Albania
Rruga Sami Frashëri Tirana Tirana 1001 AL

Lokali Bardh e zi një prej bareve më të frekuentuara afër zonës së ish-bllokut. Ambjent bardh e zi, modern dhe i rehatshëm.

Gjatë pirjes së kafesë apo të kapucinos së shkëlqyer do të keni mundësinë të shihni dhe koleksionin me foto sërish bardh e zi nga fotografi i njohur dhe artisti shqiptar Artur Gorishti.