Capriccio

Capriccio1.jpg
Capriccio1.jpg
Capriccio2.jpg
Rruga Brigada VIII, Tiranë, Albania
Rruga Brigada VIII Tiranë Tiranës AL
04 226 819004 226 8190

Në historinë e Tiranës së 20 viteve të fundit, Capriccio është një prej bar-eve që ka mbijetuar dhe ruan klientelën nga një vit në tjetrin. Në stilin e një birrarie-kafeneje ai ju mirëpret në lagjen e Bllokut, në një prej rrugicave gumëzhese duke ju ofruar ambientet e brëndshme si dhe tavolinat në shkallët e pallatit dhe trotuarin e zhurmshëm por më pranë “publikut”. Vendi ideal për të bërë tifo për skuadrën tuaj të zemrës kur ndeshjet projektohen në ekranin përballë bar-it.