Casa Bar

CasaBar1.jpeg
CasaBar1.jpeg
CasaBar2.jpg
CasaBar3.jpg
12524308_972498722810182_4107853323493751425_n.jpg
Rruga Mustafa Matohiti, Tirana, Albania
Rruga Mustafa Matohiti Tiranë Tiranës AL
069 665 7733069 665 7733

Cilën prej këtyre pijeve do të zgjidhje?

Birra, një zgjidhje e përkohshme.

Kur kemi verë, të mendosh bëhet gati e pamundur.

Alkooli është shkaku dhe zgjidhje për shumë nga problemet e jetës.

Shampanja kushton shumë, Uiski është tepër i ashpër, kurse Vodka vë në lëvizje të mjaftueshme mekanizmin e të folurit.

Ju mirëpresim në Casa Bar, ku do të gjeni jo vetëm pije alkoolike dhe kokteile të ndryshme, por dhe ushqime të lehta për t’i shoqëruar.