Colonial Café

Colonial1.jpg
Colonial1.jpg
Colonial2.jpg
Colonial3.jpg
Rruga Pjetër Bogdani 3, Tirana, Albania
Rruga Pjetër Bogdani Tiranë Tiranës AL

Colonial Cafe Tirana ndodhet në qëndër të Tiranës në zonën e ish bllokut dhe është i vetmi Cocktail Bar ku klienti me asistencën profesionale të personelit më të kualifikuar në Shqipëri, ju mundëson krijimin e COCKTAIL-it që ju dëshironi të pini.