Destil Hostel

destil3.jpg
destil3.jpg
destil4.jpg
destil1.jpg
destil2.jpg
Rruga Qemal Guranjaku, Tirana, Albania
Rruga Qemal Guranjaku Tirana Tirana AL

Destil është një përzierje e thjeshtësisë dhe abstraksionit që ju mund të përjetojnë në mënyra të ndryshme.  Nese keni deshire ju  mund të shkoni jashtë në verandën Destil për të lexuar një libër ose revistë që ju mund të gjeni në bibliotekën e Destil. Pas kësaj ju mund të uleni në nje zonë të qetë sic është ferma Destil dhe mund të lundroni në internet me një cilësi të lartë. Nëse keni nevojë për një kompjuter ju mund të përdorni kompjuterat e Destil dhe pajisje të tjera të tilla si printer dhe skaner. Në darkë restoranti i Destil ju ofron një shumëllojshmëri të kuzhinës tradicionale dhe ndërkombëtare, ku ju mund të shijoni çdo gjë para se të porosisni.

Eshtë mbasdite dhe  ju duhet të punoni për projektet tuaja? Vendi ku ju mund të punoni në Destil është projektuar që ju të keni komoditetin e një zyre gjithashtu stafi i Destil është gjithmonë aty për të ju shërbyer produktet tona. Pasi ju mbaroni  ju mund të relaksoheni dhe të pini diçka ose të shijojni ushqime të ndryshme të ofruara nga ne nën muzikën e DJ-ve të ndryshëm.

Pas një dite të gjatë është koha e gjumit dhe ju duhet të shkoni tek Hotel i Destil i cili ka një verandë të përbashkët , banjo private brenda çdo dhomë, krevat individual, dollap dhe  ndriçues për lexim të cilat të bëjnë të ndjeheni mirë dhe të keni një gjumë të qetë. Siç e shihni në Destil ju mund të kaloni një ditë të mbushur me aktivitete të ndryshme.

Destil  është i vendosur në një zonë strategjike  dhe të qetë, me një distancë në këmbë prej 10 minuta nga qendra e qytetit. Në Hostelin Destil ju mund të gjeni guida te ndryshme turistike të Tiranës dhe Shqipërisë.