Dinasty Hotel

q.jpg
Rruga Mehdi Frasheri, Tiranë, Albania
Rruga Mehdi Frasheri Tiranë Tiranës AL

Dinasty Residence ndodhet ne qender te Tiranes dhe eshte e pajisur me nje bar dhe nje verande verore, gjitashtu dhe parkim prvat falas.