Diplomat Fashion Hotel

diplomat_0.jpg
Bulevardi Bajram Curri, Tiranë, Albania
Bulevardi Bajram Curri Tiranë Tiranës AL

Me nje eksperience 22 vjecare, me nje sere arritjesh dhe nje filozofi te orientuar nga klienti, Hotelet Diplomat aplikojne standartet me te larta te mikpritjes shqiptare. Hotelet Diplomat jane pjese e elites se industries se ,mikpritjes ne Shqiperi.