Diplomat Hotel

11.png
Rruga Sulejman Delvina, Tirana 1019, Albania
Rruga Sulejman Delvina Tirana Tirana 1019 AL

Me nje eksperience 22 vjecare, me nje sere arritjesh dhe nje filozofi te orientuar nga klienti, Hotelet Diplomat aplikojne standartet me te larta te mikpritjes shqiptare. Hotelet Diplomat jane pjese e elites se industries se ,mikpritjes ne Shqiperi.