Duff

duff tirana.jpg
duff tirana.jpg
duff 2.jpg
Rruga Brigada VIII, Tiranë, Albania
Rruga Brigada VIII Tiranë Tiranës AL
069 927 7086069 927 7086

Vendi ku të gjithë të apasionuarit e sportit amerikan do të gjejnë një ambient mëse mikpritës. Duff është një bar/pub që ofron ashtu si vetë emri birrën amerikane si dhe mjedisin e përshtatshëm për të shijuar me miqtë ndeshjet live të kampionateve të basketbollit, bejzbollit, futbollit amerikan dhe hokej (NFL, NBA, MLB, NHL).