Elysee Hotel

161872a_hb_a_001.jpg
Rruga Themistokli Gërmenji 2/173, Tirana, Albania

Elysée është një hotel i vitit 2006. I ndërtuar pranë qendrës së Tiranës,ka një kapacitet prej 22 dhomash. Ndodhet në një zonë rezidenciale të sigurisë së lartë, pikërisht 150m mbrapa Selisë së Kryeministrisë,përballë Ambasadës Rumune,në krah të Ambasadës së SH.B.A.-së, ndërmjet Rezidencës Italiane dhe asaj Franceze. Fare pranë ndodhen restorante cilësore dhe lokale ku luhet muzikë ” live “.