Fish House

1508624_634546686612614_260676349_n.jpg
Bulevardi Gjergj Fishta, Tirana, Albania
Bulevardi Gjergj Fishta Tirana Tirana AL
069 204 8519069 204 8519

Prej vitit 2005, eshte nje ambient ne te cilin do te ndjeheni gjithmone ngrohte, si mes miqsh apo si ne shtepine tuaj. Por nuk eshte vetem kjo e vetmja vlere e ketij restoranti. Ju mund te shijoni nen gatimin plot fantazi, larmine e pafund te prodhimeve te detit dhe te peshkut te eger te llojeve te ndryshme, i cili vjen i fresket cdo dite, drejt e nga deti. Kuzhina italiane, recetat e saj te shumta, e sidomos vererat e zgjedhura, do ti shtojne shijen tryezes tuaj.