Flares  

038e_db8a.jpg
Rruga Brigada VIII, Tiranë, Albania
Rruga Brigada VIII Tiranë Tiranës AL
0692020020 / 06920999100692020020 / 0692099910

Flares eshte nje bar & karaoke ne nje nga zonat me te frekuentuara te Tiranes. Gjate diteve te veres ky bar ofron nje ambjent te hapur dhe relaksues per te konsumuar kafe, ndersa gjate mbremjeve zhvillohen karaoke, me nje pjesemarrje te jashtezakonshme te grupmoshave te ndryshme.