Freddy's Hotel

1009923_10156444149425581_4931130497645112145_n.jpg
Rruga Bardhok Biba, Tiranë, Albania
Rruga Bardhok Biba Tiranë Tiranës AL

Freddy’s Hostel  eshte nje hostel modern i cili ofron krevate te rehatshme, atmosfere shoqerore me turiste mendjehapur, TV, ajer te kondisionuar dhe banjo me vaske ne cdo dhume,  in all rooms, WiFi falas.