Fusion

Fusion2.jpg
Fusion2.jpg
Fusion1.jpg
Fusion3.jpg
Rruga Papa Gjon Pali II 3, Tirana, Albania
Rruga Papa Gjon Pali II Tirana Tirana AL
+355 4 224 8313+355 4 224 8313
+(355)696037997+(355)696037997

Hapësira neutrale ndërmjet Qendrës Tregtare COIN dhe Qendrës së Biznesit e vendosur në katin e pestë të ndërtesës, i është rezervuar bar-restorantit më unik në qytet, njohur ndryshe si Fusion I projektuar si një tarracë me pamje clodhëse, e mbuluar me strukturë hijëzimi metal-xham, bar restoranti Fusion, është shndërruar në një nga destinacionet më të frekuentuara në qytet.