Gourmet

Gourmet1.jpg
Rruga Jul Variboba, Tirana, Albania
Rruga Jul Variboba Tirana Tirana AL

Gourmet restorant kombinon elegancën bashkëkohore, një ambient intim dhe të shërbimit të pashembullt, dhe ka të gjitha vulat e përsosmërisë së vërtetë. Duke përdorur përbërësit më të mirë dhe kombinime të shijeve sublime. Cdo pjatë është paraqitur bukur dhe shfaq aftësitë e pazgjidhura teknike të Shefit Ekzekutiv George Papadopoulos dhe ekipit të tij.

I gjendur në qetësinë e rrugës Jul Variboba, Gourmet ju ofron jo vetëm finesën e kuzhinës por edhe luksin e humbjes në mes të Tiranës.