Grand Hotel Tirana

29360_635851036897062691.jpg
Rruga Ismail Qemali, Tirana, Albania
Rruga Ismail Qemali Tirana Tirana AL

Grand Hotel Tirana ndodhet vetem 500 m ne distance nga Sheshi Skenderbej. Ky hotel eshte i njohur per restorantin, bar-in dhe jeten e nates, si nje nga hotelet me prestigjose dhe luks te Tiranes.