Green House

DSCF2097.jpg
DSCF2097.jpg
greenhouse1.jpg
green-house.jpg
Rruga Jul Variboba, Tirana, Albania
Rruga Jul Variboba Tirana Tirana AL

Green House është një prej restoranteve më bashkëkohorë në Tiranë. I ndërtuar në 1936 green house kombinon arkitekturën tradicionale me atë neoklasike.Restoranti është i vendosur në zemër të qytetit shumë afër zonës së bizneseve, zyrave qeveritare dhe ambasadave.