Hostel 1 Maji

66100786.jpg
Rruga Njazi Demi, Tirana, Albania
Rruga Njazi Demi Tirana Tirana AL

Ky hostel eshte i pajisur me WiFi falas, gjithashtu ofron hapsire akomodimi per kafshet. Hosteli ndodhet  1.2 km larg Sheshit Skenderbej. Klientet mund te perdorin restorantin. Te gjitha dhomat kane nje tualet te perbashket, duke perfshire dhe nje tharese flokesh. Hosteli ofron gjithshtu parkim falas.