Hostel Freddy

12552984_10156437873955581_3308151586640330112_n.jpg
75 Bardhok Biba Street Tirana, Albania
75 Rruga Bardhok Biba Tiranë Tiranës AL

Hostel Freddy ju ofron dhoma të rehatshme hoteli, shërbim miqësor, vendndodhje afër me qendrën por larg zhurmave të saj dhe një çmim shumë të mirë.  Në ambientet e dhomës do të gjeni shtretër të rehatshëm,   atmosferë miqësore , TV kabllor, ajër të kondicionuar dhe banjo në të gjitha dhomat, si dhe internet WiFi.