Hotel Ilira

gal_1304_82896.jpg
gal_1304_82896.jpg
gal_1304_87538.jpg
Rruga e Elbasanit 8, Tirana, Albania
8 Rruga e Elbasanit Tirana Tirana AL

I ndërtuar në një lulishte në një zonë elegante të Tiranës, pranë parkut të bukur natyral të qytetit, në rrugën e Elbasanit, ky hotel është projektuar për ta bërë qendrimin tuaj sa më të këndshme në momentin e ardhjes tuaj. Hotel Iliria disponon  dhoma të mobiluara me elegancë me ajër të kondicionuar, TV me ekran të sheshtë satelitor dhe me rrjet Wi-Fi. Hoteli është pak hapa larg restoranteve të ndryshëm dhe institucioneve diplomatike. Ka të disponueshëm parkim privat. Në restorantin e hotelit mund të shijohen një larmi pjatash. Të ftuarit mund të relaksohen dhe të shijojnë një pije në taracë. Shërbimi në dhomë i  hotel Ilirias  është i hapur 24 orë. Ofrojmë shërbimin e pastrimit dhe hekurosjes. Hoteli ka 20 dhoma.