Hotel LAS

10378942_694618783909198_2598885157664070359_n.jpg
Rruga Liman Kaba, Tirana, Albania
Rruga Liman Kaba Tirana Tirana 1001 AL

Hotel L. A. S.ndodhet 500 m larg Parkut te Madh te Tiranës dhe ofron akomodim me ajer te kondicionuar, me WiFi falas. L. A. S. Hotel i pajis klientet e tij me bar and barbeky.Qendra e Tiranes eshte vetem 1 km larg hotelit.