Hotel Monarc

HotelMonarc2.jpg
HotelMonarc2.jpg
HotelMonarc3.jpg
Rruga George W. Bush, Tirana 1001, Albania
Rruga George W. Bush Tirana Tirana AL
+355 4 2274511/ +355 4 2274504+355 4 2274511/ +355 4 2274504
+355 4 2241500

Hotel Monarc, i vendosur në qendër të Tiranës, është sinonim i sofistikimit, elegancës dhe luksit.Dymbëdhjetë dhomat e Hotel Monarc, të mobiluara me shije dhe të pajisura me fjalën më të fundit të teknologjisë, lidhje interneti, kondicioner, televizor LCD etj., ofrojnë rehati për secilin të ftuar. Mos humbisni pamjen dhe tingullin e këndshëm të ujëvarës në barin e ndodhur në katin e katërt të ndërtesës, as vizitën në restorant për të shijuar gatimin e veçantë tradicional dhe mesdhetar të shefit të kuzhinës. Për të gjitha bizneset, sallat e konferencave janë një mundësi e mirë për të mbajtur mbledhje apo konferenca.