Hotel Opera

serv6.jpg
Rruga Urani Pano 1016, Tirana, Albania
Rruga Urani Pano Tiranë Tiranës AL

“Hotel Opera” eshte nje hotem me 4 yje qe ndodhet ne Tirane dhe perfshin nje restorant dhe free WiFi. Hoteli eshte vetem pak metra larg nga sheshi Skenderbej, Muzeu Kombetar Teatri Kombetar dhe Teatri i Operas dhe Baletit.