Hotel Oresti Center

hotel-center-rooms-oresti-tirana-000.jpg
Rruga Bardhok Biba 75, Tiranë, Albania
75 Rruga Bardhok Biba Tiranë Tiranës AL

Hotel Oresti Center eshte nje hotel me 5 yje, i cili perfshin free Wi_Fi dhe parkim 2 Euro. Hoteli eshte i vendosur ne qender te Tiranes, vetem 50 metra nga sheshi Skenderbej. Ai ofron dhoma me ajer te kondisionuar dhe kopesht me hapsira per tu ulur.