Hotel Sokrat

mm.jpg
Rruga e Elbasanit 8, Tirana, Albania
8 Rruga e Elbasanit Tirana Tirana AL

Hoteli ndodhet 10-minuta ne distance nga Sheshi Skenderbej dhe 5-minuta larg nga bulevardi kryesor. Hotel Sokrat eshte i pajisur me dhoma moderne dhe shumengjyreshe me ajer te kondisionuar dhe Wi-FI falas. Klientet mund te perdorin parkim falas.