Hotel Xheko Imperial

xheko-imperial-hotel.jpg
Rruga Ibrahim Rugova, Tirana, Albania
Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit Tirana Tirana AL
(00355) 4 2259574, 75, 76, 77(00355) 4 2259574, 75, 76, 77
068 202 9777068 202 9777
(00355) 4 2246852.

Hotel Xheko Imperial ështëe një hotel i standardit të lartë perëndimor. Dhoma teke,dyshe dhe matrimoniale, me ajër të kondicionuar, sistem alarmi, kuti e ndihmës së shpejtë, TV, telefon, internet, shërbime zyre dhe ambient pushimi, ku dominojnë punimet e drurit dhe objekte artizanale. 15 suita ku 6 DELUXE & 9 IMPERIAL. Brenda Xheko Imperial do të gjeni restorantin e njohur “Carlsberg”, ‘Wine Bar’, salla e konferencave “White Camelia” me kapacitet 50 vende si edhe bar-restorant në tarracë me një pamje të këndshme nga liqeni i Tiranës.