Il gusto

10982001_1552081028389151_4569546444685708598_n.jpg
Rruga Donika Kastrioti, Tirana, Albania
Rruga Donika Kastrioti Tirana Tirana AL

Një ambient komod, me një penelatë mesdhetare në çdo detaj, i cili do t’ju impresionojë duke ju dhuruar momente shlodhjeje. Kuzhina jonë gourmet me gatimet e përgatitura me delikatesë nga shefat tanë do ta shndërrojnë vizitën tuaj në një eksperiencë kulinare të paharrueshme. Kantina ju ofron një shumëllojshmëri verërash Franceze, Italiane dhe Spanjolle për një udhëtim imagjinar degustimi në prodhuesit më të famshëm të verërave Mesdhetare. Vendnodhja e restorantit është përtej ideales.