Infinity

1496913_10154656795775961_134280082623236304_n.jpg
Sheraton Tirana Hotel and Towers, Tirana, Albania

Infinity, bar origjinal, elegant dhe i përkushtuar klientëve, pika e takimit perfekte si për bisedat e bizneseve ashtu dhe për t’u mbledhur krejt rastësisht me shoqërinë për të diskutuar histori mbi pijet e mrekullueshme. Mund të provoni shijet e mrekullueshme të menusë së re Infinity dhe të shoqëroni zgjedhjen tuaj me verërat më të mira të barit, brenda ambienteve të Sheraton.

Eksploroni netët plot ngjyra të Happy Hour dhe përfitoni nga oferta merr një dhe pija tjetër është falas.

Cdo ditë pas pune mund të vini, të pini e të bisedoni me miqtë tuaj në një prej bareve më elegantë të Tiranës si dhe të dëgjoni melodinë e kitarës dhe muzikë live cdo të mërkurë, të enjte dhe të premte duke shijuar pijet kokteil më të mira.