Juvenilja Castelo

Juvenilja2.jpg
Juvenilja2.jpg
Juvenilja1.jpg
Rruga Skerdilajd Llagami, Tiranë, Albania
Rruga Skerdilajd Llagami Tiranë Tiranës AL

Juvenilja Castle është një ndërtesë me gurë tip kështjelle, me ambiente të dekoruara në mes të gjelbërimit të parkut kombëtar të Tiranës. Ajo përbëhet nga dy salla të medha ngrënie, dy bare në cdo sallë. Një kuzhinë shumë moderne, një piceri me furrë druri. Lulishtja e Juvenilja Castelo është një gjerdan dekorativ, gjelbërimi i të cilës gërshetohet me atë të natyrës dhe krijon një ambjent clodhës për një kafe, pije,  paradite ose në pasditen magjepsëse.