Kolonat

10930156_384753125018712_5660252354509301505_n.png
10930156_384753125018712_5660252354509301505_n.png
1907348_283397578487601_4345517466445103399_n.jpg
10410224_387086904785334_1420394848627362084_n.jpg
Sheshi Italia, Tiranë, Albania
Sheshi Italia Tiranë Tiranës AL

Kolonat është biznesi i parë në Shqipëri në stilin e ushqimit fast-food vjen i plotë me logon paketimin dhe imazhin e McDonald. Në Tiranë mund ta gjejmë në tre qendra kryesore të saj.