La Boheme Hotel

1466152_191459647713222_1798750632_n.jpg
1466152_191459647713222_1798750632_n.jpg
12745456_464074437118407_5421410515648537146_n.jpg
10405620_244370935755426_312804130575793566_n.jpg
Vesa Center, Rruga Abdyl Frashëri, Tirana, Albania
Rruga Abdyl Frashëri Tirana Tirana AL

I ndodhur në zonën e famshme Blloku, ofron restorant luksoz, spa dhe qendër fitnesi. Dhomat janë me mobilje mjaft moderne dhe me akses në internet wi-fi.

Të gjitha dhomat janë të pajisura me TV, një kasafortë dhe me minibar. Disa prej tyre kanë dhe mini-kuzhinë. Miqtë tanë mund të përdorin pa pagesë ambjentet e Sauna dhe të Fitnesit.