La Voglia

0b214c6634b0fda5a79315437b31db5d.jpg
Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Tirana, Albania
Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit Tirana Tirana AL

La Voglia është një bar-restorant në qendër të Tiranës mu përballë me Taiwan Tirana. Gjatë verës ambientet jashtë saj thërrasin dj të huaj e shqiptar ku kënaqin me muzikë klientët e tyre.

Në La Voglia serviren nga kafja te ushqimet italiane deri te akulloret. Përballë me të në të njëjtin shesh ndodhet 12 o’Clock Bar me të njëjtat produkte dhe shërbime për klientët e saj.