Loreni Hostel

Rruga Urani Pano, Tiranë, Albania
Rruga Urani Pano Tiranë Tiranës AL
068 202 6205068 202 6205

Loreni Hostel ofron kushte komode, dhe dhoma te rehatshme, sherbim te shpejte dhe te mire. Hosteli ndodhet ne afersi te Sheshit Skenderbej, sheshit kryesor te Tiranes dhe qendres se qytetit.