Lot Boutique Hotel

58025881.jpg
Rruga Myrtezim Këlliçi, Tiranë, Albania
Rruga Myrtezim Këlliçi Tiranë Tiranës AL
+355 4 22 00 001+355 4 22 00 001
+355 67 60 38 888

Lot Boutique Hotel ofron akomodimin tuaj ne Tirane. Klientet mund te perdorin bar-in,  Free WiFi si dhe parkimin gjate qendrimit ne hotel. Cdo dhome ne kete hotel eshte me ajer te kondicionuar dhe ka TV me ekran te sheshte me kanale satelitore. Disa dhoma kane hapsira ndenjeje per komoditet.  Cdo dhome ka tualete privat, gjithashtu perfshihen dhe artikujt e tualetit dhe tharese flokesh. Hoteli ofron gjithashtu makina me qera.

Sheshi Skenderbej eshte 400 m nga Lot Boutique Hotel, deri tek Sky Tower eshte 800 m. Aeroporti me i afert eshte Tirana Airport, 14 km nga Lot Boutique Hotel.