Milingona Hostel

1377112_387501161380136_1921208024_n.png
1377112_387501161380136_1921208024_n.png
1530566_468283619968556_1044541003_n.jpg
534997_387499924713593_889893718_n.jpg
Rruga Reshit Cullaku, Villa nr. 1, (afer Fushes se Tenisit, ngjitur me PARKIM) Tirana, 1000 Albania
Rruga Myslym Shyri Tirana Tirana AL

Milingona Hostel është vendosur në rrugën Riza Cerova , nr.197 / 2 afër qendrës dhe në mes të një lagjeje të vjetër të Tiranës.

Lagje është mjaft interesante për tu eksploruar, ka një treg mjaft të larmishëm dhe pranë saj ndodhet tregu i famshëm i bicikletave. Hosteli është një biznes familjar me një atmosferë të ngrohtë, dekoruar me piktura të punuara me dorë dhe me mobilje antike shqiptare të cilat do t’ju çlodhin gjatë qëndrimit tuaj.