Mon Chéri - Coffee Shop

12669680_669210946554561_6466295487990467061_n.jpg
12669680_669210946554561_6466295487990467061_n.jpg
MonCheri3.jpg
MonCheri2.jpg
MonCheri1.jpg
Rruga Mustafa Matohiti, Tiranë, Albania
Rruga Mustafa Matohiti Tiranë Tiranës AL

Mon Cheri synon të jetë kompania lider në Shqipëri në sektorin e ushqimit dhe pijeve me bazë kafeje, duke vendosur standarde të reja në fushën e shërbimit dhe produkteve që ofron.

Mon Chéri sjell një frymë të re, duke ndikuar në krijimin e një stili të ri jetese, i cili në fokus ka të rinjtë, njerëzit e punës dhe të gjithë ata persona që karakterizohen nga dinamizmi dhe kërkesa e lartë për të shkëmbyer energji pozitive.

Mon Chéri vepron në tregun shqiptar që nga viti 2008 dhe sot shtrihet në çdo kënd të Tiranës, me synim zgjerimin e rrjetit edhe në qytetet kryesore të Shqipërisë.