Mondial Hotel

HotelMondial2.jpg
HotelMondial2.jpg
HotelMondial1.jpg
HotelMondial3.jpg
Rruga Muhamet Gjollesha, Tiranë, Albania
Rruga Kongresi i Lushnjes Tirana Tirana AL

Hotel Mondial me 4 yje, nga më luksozët në Tiranë, me kushte bashkëkohore dhe arkitekturë neoklasike, 28 dhoma me ballkon, ajër të kondicionuar qendror, linjë telefoni me dalje direkte, TV, satelit, minibar, etj. Salla mbledhjesh (25-130 persona), holl për koktejle deri në 250 persona, dy salla restoranti me kuzhinë italiane, Bar-Night-View në taracë dhe bar në verandë, pishinë verore, parking. Pagesa gjithashtu dhe me Euro e Master Card, Visa dhe American Express.