Old Town Rooms

246427_461452697261136_486841501_n.jpg
Rruga Xhorxhi Martini, Tiranë, Albania
Rruga Xhorxhi Martini Tiranë Tiranës AL
066 608 5366066 608 5366

Ne Old Town Room,  vererat franceze dhe italiane,shoqeruar me proshutat,sallamrat,djathrat franceze dhe italiane,si dhe fruta te te gjithave llojeve,i japin kohes se drekes nje rehati te kendshme,dhe mbremjes nje shije latine.