Otium

12047157_928972640522177_454626876332182395_n.jpg
Rruga Brigada VIII, Tiranë, Albania
Rruga Brigada VIII Tiranë Tiranës 10001 AL

Otium, eshte nje restorant i njohur per specialitete e vecante dhe shijshme, me sallaten, hamburger te pergatitur me biftek cilesor dhe shume ushqime te tjera te shijshme. Ne kete restorant dominon kuzhina italiane dhe franceze.