Pasta da Pucci

pastadapucci3.jpg
pastadapucci3.jpg
pastadapucci1.jpg
Rruga Mustafa Qosja, Tirana, Albania
Rruga Mustafa Qosja Tirana Tirana AL
068 324 3730068 324 3730

Pasta Da Pucci ju pret, edhe pse disi i fshehur në katin përdhesë të njërit prej pallateve të rrugës Mustafa Qosja, me specialitetet e tij të pastave dhe produkteve të brumit.

Recetat e frymëzuara nga kuzhina italiane në Pasta Da Pucci, padyshim marrin një shije tjetër të gatuara dhe provuara në ajrin e kryeqytetit dhe në ambientin simpatik e të ngrohtë të shtëpisë së Pucci-t.