Pastarella

10805542_869009313121828_6167486142069329707_n.jpg
10805542_869009313121828_6167486142069329707_n.jpg
10943927_869009329788493_7477622976550390914_n.jpg
Rruga Mustafa Matohiti, Tiranë, Albania
Rruga Mustafa Matohiti Tiranë Tiranës AL

Nuk ka nevojë të udhëtosh, shijo Mesdheun në zemër të Tiranës!

Restorant “Pastarella”, është hapur në Tiranë në vitin 2010, pas lançimit të suksesit disavjecar të këtij brandi në Greqi. Shija e gatimeve e ka sekretin tek recetat e shefit dhe përbërësit e freskët natyrorë.

Ambjenti është i strukturuar me restorantin, verandën dhe kopështin, Pastarella ju jep mundësinë dhe ju ofron vendin ideal për organizimin e eventeve tuaja.