Piccadilly Tirana

11143209_450013605158101_4019325073134743281_n.jpg
Rruga Mihal Duri, Tirana 1001, Albania
Rruga Mihal Duri Tirana Tirana 1001 AL
069 202 0414069 202 0414

Piccadilly Tirana, eshte nje ambjent i kendshem per te kaluar oret e paradites dhe pasdites me pijet e barit dhe atmosferen komode qe ky lokal ofron.