Piceri Era

10955331_10153019786615518_2050782319314833675_n.jpg
Rruga Ismail Qemali, Tirana, Albania
Rruga Ismail Qemali Tirana Tirana AL
+355 (0) 4 22 438 45+355 (0) 4 22 438 45
+355 (0) 69 40 66 662+355 (0) 69 40 66 662

Kthimi në traditën shqiptare të gatimit dhe orientimi drejt kujdesit maksimal në shërbimin ndaj klientit bënë që Era të shndërrohet, në një kohë mjaft të shkurtër, në një nga restorantet më popullore të kryeqytetit.

Tani me një vendodhje të re restorant me një eksperiencë 10-vjecare, staf mikpritës, gatime të diktuara nga shija e klientit, cilësi të padiskutueshme përgjatë gjithë eksperiencës së saj. Restorant Piceri Era 2 vazhdon të jetë një prej destinacioneve kulinare më të kërkuara në kryeqytet